adidas gazelle

New to the site? Post a 'hello' here.

adidas gazelle

Postby Mike Bruno » 29 Jun 2019, 09:21

Denne nye Trace Olive-farveway fra adidas originals adidas Ultra Boost 3.0 udkommer senere i ugen, og for at gøre dig klar til sin ankomst, bringer vi dig officielle billeder af sneakeren. Ved denne premiumløber fra adidas kan vi se, at Primeknit-øvre er domineret af Trace Olive med Trace Khaki accenter hele vejen igennem. Andre detaljer omfatter læderdetaljer på sidepanelburet, en tekstureret hæltæller, hvid Boost mellemsål og en sort Continental gummi ydersål. Adidas Ultra Boost 3.0 Trace Olive udkommer hos udvalgte adidas forhandlere, der begynder den 1. juni for $ 180.

Adidas EQT Support 93 udgives i en ny farvelægning af grå / blå som en del af sin 2017-serie. Den klassiske løber har en kombination af mesh og ruskind på tværs af sin øvre i nuancer af lyse og mørke nuancer af gråt. Pops af blå og sorte accenter adidas superstar ses på hælen og ydersålen, med hvide streger påføres på tre strimmelmotiver og mellemsål. Forhandler til en pris på $ 110, kig efter denne farveway af adidas EQT Support 93 på udvalgte adidas butikker og online i juni. Hold det altid låst til KicksOnFire for adidas fodboldstøvler flere opdateringer og de seneste sneaker nyheder.

Adidas Ultra Boost 3.0 Bronze udgives om to dage, og den kommer til at omfatte rækkefarvede forstærkninger, der allerede er tilgængelige i rød, sølv, sort og klassisk hvid. Core Black dækker simpelthen sneaker s primeknit øvre med et matchende læder caging system, mens hæl tælleren er fremhævet i en mat finish. En bronze boost midsole højdepunkter og en sort kontinentale ydersål fuldender to-tone design.Retailing for en pris på $ 180, se efter denne farveway af adidas Ultra Boost 3.0 på udvalgte adidas butikker og adidas stan smith online den 31. maj.

Ikke alene kommer den med en speciel version af adidas NMD Chukka, den indeholder også to populære PORTER taske modeller, Helmut taske og Arno taljen taske. JUICE har givet det nyeste look på alle tre emner. PORTER x adidas NMD Chukka starter med fodtøjet, og er forsynet med en sort mesh strikket øvre parret sammen med skoens roped lacing system. Yderligere funktioner omfatter den stribede hælfane, PORTER branding på tungenfligen, White Boost mellemsål, Blue EVA-stik på mellemsålen og den sorte gummisål.

Helmut Tasken er inspireret af MA-1 flyvestykket. Messenger tasken kommer i samme sort og blå farveskema og har frontlids velcro og snap knap lommer, top lynlås tættere, indvendige velcro lommer, aftagelige og justerbare stropper, samt adidas Originals og PORTER branding tags på hjørnet. Arno taljen taske har 2-vejs justeringer og frontlap lommer. Vil du have noget fra kollektionen? Du kan finde PORTER x adidas Originals NMD Chukka, hjelmpose og ARNO taljepose til 1.499 RMB ($ 219 USD), ¥ 1.699 RMB ($ 248 USD) og ¥ 1.399 adidas gazelle RMB ($ 204 USD), på JUICE steder i Asien.

Lad os kigge nærmere. Adidas Crossknit Boost Summer White leveres med en strikket øvre lavet i hvid, mens endnu mere hvidt kan ses på de beskyttende overlejringer, snørebånd og boost midsole. Gør dem velegnede til alle dine golfbehov er den røgfyldte nubbed ydersål set nedenfor. Spil spillet i stil og komfort ved hjælp af disse dårlige drenge. Vælg disse op den 1. juni. Prisinformationen er snart at følge. Adidas EQT Support ADV Milled Leather er kun en af de fire Image adidas EQT-modeller, der udgør den nyligt udgivne EQT Milled Leather-pakke.
Offline
Mike Bruno
 
Posts: 3
Joined: 29 Jun 2019, 09:16
Location: SSSSS
Currently Driving: FFSSSS
Owner Status: Mk1

Return to Welcome New Members

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron